Care este personajul vostru preferat?

Ce parere aveti despre romanul Epitetele Iubirii?

joi, 10 noiembrie 2011

Lansarea Antumelor lui Jean-Lorin Sterian



Ieri a fost o zi foarte importantă pentru Jean-Lorin Sterian. Înainte de noua creaţie, Jean-Lorin a fost redactor la Playboy, unde și-a prezentat demisia prin "8 Ore, maybe someday". Cariera literară a continuat cu "Baltazar și Hazardul" (Editura "Metafora", 1997), "Scriitorul a ieșit la vânătoare" cu Editura "Pro Logos" în 2001, iar tot in același an "Clopotele bat fără noimă" la Editura "Noesis" (dar pentru ultimul titlu doar sub format electronic), "Postume" (Editura "Amaltea", 2003), romanul "Lorgean" (Polirom, 2006). După o absenţă motivată [deoarece a făcut parte din trupa de playback "Grupul Sanitar" cu care a scos albumul "Playback Superstar" şi despre care a produs documentarul "Lecţia de playback" (2009 sau 2010), a mai decurs în calitate de producător, scenarist, dar şi ca regizor, deocamdată al scurtmetrajului "Principiul dragostei comunicante", contribuind la crearea filmului "Moartea domnului Lazărescu" + un featuring al videoclipului "Jos Cenzura" de Parazitzii] domnul Sterian revine cu un comeback de zile mari.
Antume, personajul principal din ziua de joi, 10 noiembrie 2011, s-a bucurat de un jam session, autografe, interviuri, etc.
Tânăra editură Herg Benet Publishers ne delectează cu un fragment/articol din carte (multe dintre ele postate de B24FUN) pe site-ul oficial:
http://www.hergbenet.ro/jean-lorin-sterian-antume.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astept comentarile dumneavoastra mai jos.